Meer dan 40 jaar ervaring!

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping kunt u in alle comfort genieten van uw tuin. Het is de oplossing om beschut buiten te zitten. Daarnaast houdt een overkapping ook een deel warmte vast als het ’s avond begint af te koelen. 

Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen Gehlen
Terrasoverkappingen Limburg
Smits-Voorburgh-BBS
MG_1683
Terrasoverkappingen op maat
pbs_terrasoverkapping_tellado-12
referentiefotos-overkapping-2

Voordelen van een terrasoverkapping:

 • Duurzaam materiaal, aluminium
 • 5 standaard RAL-kleuren voor het frame
 • Beplating keuze uit glas of uit 3 verschillende type polycarbonaat
 • Diverse montage mogelijkheden
 • Geïntegreerde led-verlichting mogelijk
 • Frame voorzien van hemelwaterafvoer
 • Voorlijstprofiel van afwateringssysteem (goot)
 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Berekend voor sneeuwbelasting volgens Europese wetgeving
 • Toepassing in later stadium van ritssceen en of serrezonwering mogelijk
 • Lange levensduur

Terrasoverkappingen in Limburg

De terrasoverkapping heeft een variabele montagehoek van 5 tot 12 graden. Door de fraaie afwerking blijven bevestigingsmaterialen uit het zicht. Ook de waterafvoer, via een geïntegreerde goot in de staanders is volledig aan het zicht onttrokken. Door de stabiele constructie is een vrije overspanning van 3,5 meter mogelijk. Ook een bredere terrasoverkapping kan, maar deze zal dan d.m.v. steunpunten worden bevestigd. Met twee standaards kan er tot een breedte van 5 meter worden bereikt. Bredere terrasoverkapping kunnen ook, maar dan zal er een extra steunpunt gemonteerd worden.

Aluminium Shutters

Het aluminium shuttersysteem SH30 kan zowel op een vaste wand van een overkapping (bijv. FW200 of FW300) als op een kozijn van hout of aluminium gemonteerd worden. Naast het gebruik als verticale zonwering, is de SH30 ook uitermate geschikt als privacy scherm. De handmatig bedienbare lamellen zijn namelijk traploos verstelbaar.

Bekijk de productbrochure

Met LED-verlichting

De mogelijkheid is er om de terrasoverkapping te voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Het zorgt op lente- en zomeravonden voor een mooie sfeer. De verlichting kan gedimd worden en u kunt zelf tot op zekere hoogte bepalen hoeveel spotjes erin mogen.

Terrasoverkapping op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u bespreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de terrasoverkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx