Windschermen

Windschermen zijn in te zetten om uw terras af te scheiden, een terrasoverkapping sluitend te maken of gewoon als beschutting. Door de multi-inzetbaarheid zijn ze erg praktisch en bijna overal te plaatsen.

Foto-Biaritz-2delig
Foto-Luderitz
Windschermen
windscherme-op-staander-la-valance-vivre

Het windscherm kan bestaan uit een vast glazen scherm omlijst door een stevige aluminium constructie maar er is ook de mogelijkheid om een beweegbaar windscherm dat u naar wens in of uit kan schuiven. Handig, want zo kunt u het windscherm aanpassen aan de weersomstandigheden.

Vast windscherm

U kunt kiezen voor een windscherm dat uit één, twee of drie panelen bestaat. Met een maximale breedte van 3 meter. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo lang kan worden als gewenst. Bovendien kan het windscherm op drie verschillende manieren gemonteerd worden: op wielen, op de grond via een plaat en in de grond via een koker.

Eigenschappen:

  • Uitvoering in Technisch Zilver of antraciet structuurlak (optioneel is elke Ral kleur mogelijk)
  • Glas 5 [mm], gehard (boven en onder)
  • Glas gelijk verdeeld (minimaal 500 [mm] hoog, per deel)
  • De inkijk kan worden beperkt; in plaats van een glazen scherm kan gedeeltelijk ook optioneel voor volkern (Trespa) worden gekozen.

Beweegbaar windscherm

Dit windscherm bestaat uit 2 delen, waarvan het bovenste gedeelte elektrisch bediend omhoog en omlaag kan worden gestuurd. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo lang kan worden als gewenst. De maximale breedte is 3 meter en het scherm kan met een plaat op de grond worden gemonteerd.

Eigenschappen:

  • Uitvoering in Technisch Zilver of antraciet structuurlak
  • Glas 5 [mm], gehard (boven en onder)

Op maat gemaakt

We werken niet met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin het windscherm kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt in een windscherm? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.