Meer dan 40 jaar ervaring!

Windschermen

Windschermen zijn in te zetten om uw terras af te scheiden, een terrasoverkapping sluitend te maken of gewoon als beschutting. Door de multi-inzetbaarheid zijn ze erg praktisch en bijna overal te plaatsen.

Foto-Biaritz-2delig
Foto-Luderitz
Windschermen
windscherme-op-staander-la-valance-vivre

Het windscherm kan bestaan uit een vast glazen scherm omlijst door een stevige aluminium constructie maar er is ook de mogelijkheid om een beweegbaar windscherm dat u naar wens in of uit kan schuiven. Handig, want zo kunt u het windscherm aanpassen aan de weersomstandigheden.

Vast windscherm

U kunt kiezen voor een windscherm dat uit één, twee of drie panelen bestaat. Met een maximale breedte van 3 meter. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo lang kan worden als gewenst. Bovendien kan het windscherm op drie verschillende manieren gemonteerd worden: op wielen, op de grond via een plaat en in de grond via een koker.

Eigenschappen:

  • Uitvoering in Technisch Zilver of antraciet structuurlak (optioneel is elke Ral kleur mogelijk)
  • Glas 5 [mm], gehard (boven en onder)
  • Glas gelijk verdeeld (minimaal 500 [mm] hoog, per deel)
  • De inkijk kan worden beperkt; in plaats van een glazen scherm kan gedeeltelijk ook optioneel voor volkern (Trespa) worden gekozen.

Beweegbaar windscherm

Dit windscherm bestaat uit 2 delen, waarvan het bovenste gedeelte elektrisch bediend omhoog en omlaag kan worden gestuurd. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo lang kan worden als gewenst. De maximale breedte is 3 meter en het scherm kan met een plaat op de grond worden gemonteerd.

Eigenschappen:

  • Uitvoering in Technisch Zilver of antraciet structuurlak
  • Glas 5 [mm], gehard (boven en onder)

Op maat gemaakt

We werken niet met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin het windscherm kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt in een windscherm? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx