Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering balkon

Wilt u het hele jaar door van uw balkon kunnen genieten? Ga dan voor de zonwering voor het balkon van Gehlen Zonwering, een essentiële toevoeging voor iedereen die optimaal gebruik wilt van hun buitenruimte. Met de op maat gemaakte zonweringsoplossingen van Gehlen Zonwering wordt uw balkon niet alleen een functionele omgeving, maar ook een stuk sfeervoller. Perfect voor een warme zomerdag!

Neem contact op

Zonwering op balkon landingspagina
Screens voor balkon
Knikarmscherm voor balkon
Rolluiken balkon huis

Maximaal comfort op uw balkon

Zonwering op het balkon biedt niet alleen bescherming tegen overmatig zonlicht en hitte, maar draagt ook bij aan privacy en comfort. Met de juiste zonwering kunt u op elk moment van de dag genieten van uw balkon, zonder last te hebben van intense hitte of verblindend licht. Zonwering helpt namelijk bij het reguleren van de temperatuur en maakt het balkon een ideale plek om te ontspannen of juist te entertainen. Bovendien zorgt zonwering op het balkon er ook voor dat de temperatuur in huis aangenaam blijft.

Diverse zonweringopties

Of u nu een klein of groot balkon heeft, onze zonweringoplossingen zijn veelzijdig en aanpasbaar aan uw ruimte en stijl. Kies uit verschillende opties zoals screens, uitvalschermen met balkonarm of knikarmschermen. Deze producten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, typen en kleuren om aan te sluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl van uw woning. Hierbinnen kunt u zelfs nog kiezen voor een handmatige of elektrische optie, dat is helemaal mooi meegenomen!

Wilt u kunnen genieten van de zon op uw balkon? Dan zijn screens en rolluiken de beste opties. Zo kunt u zonnen, maar houdt u de temperatuur binnenshuis alsnog aangenaam. De screens bieden een strakke uitstraling en effectieve zonwering, terwijl de rolluiken ook uitblinken in het bieden van maximale verduistering. Zo vindt u altijd een zonwering die perfect aansluit bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk balkon is anders, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften en ruimte. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne look, onze zonwering sluit naadloos aan. Ons team van deskundigen adviseert u graag over de beste opties voor uw balkon. Van het opmeten tot de professionele installatie, wij zorgen voor een zorgvuldige en kwalitatieve afhandeling.

Gebruiksgemak en duurzaamheid

De zonwering van Gehlen Zonwering is gemaakt met het oog op langdurig gebruik en minimale onderhoudsvereisten, zodat u jaar in jaar uit van uw balkon kunt genieten zonder zorgen. Ook zijn ze ontworpen voor eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid. Of u nu kiest voor een handmatig systeem of elektrische bediening, het openen en sluiten van uw zonwering zal moeiteloos gaan.

We maken namelijk gebruik van materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Het is gemaakt om sterke zon, wind en regen te weerstaan. Dit zorgt voor een lange levensduur en maakt onze zonwering een duurzame optie.

Waarom kiezen voor zonwering voor uw balkon bij Gehlen Zonwering? 

Koopt u zonwering voor uw balkon bij Gehlen Zonwering? Dan profiteert u niet alleen van meer dan 40 jaar ervaring en deskundigheid in het vak, maar ook van de volgende voordelen: 

  • Op maat gemaakte oplossingen voor elk balkon 
  • Professionele installatie en service 
  • Onderhoud door Gehlen zelf 
  • Snelle service en levertijd 

Maak een afspraak voor uw maatwerk zonwering voor het balkon! 

Wilt u meer weten over onze zonweringsoplossingen voor balkons? Of, bent u er al helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor extra informatie of een afspraak via het contactformulier of bel naar 046- 4510050. Ook kunt u onze showroom in Sittard bezoeken, wij helpen u ook daar graag verder! 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx