Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Zonwering Sittard

Zonlicht tegen kunnen houden? Een aangename temperatuur in huis houden? Of wilt u gewoon wat meer privacy? Als leverancier van zonwering in Sittard helpen wij u er graag bij. Met diverse maatwerk oplossingen voor binnen en buiten leveren we altijd een product dat perfect past bij uw woning, appartement of kantoor. Inclusief montage.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of plan een bezoek in de showroom!

Neem contact op

Zonwering Sittard
Zonwering sittard kopen
Buitenzonwering Sittard
Zonwering Sittard zakelijk

Binnen- en buitenzonwering

Bij Gehlen kunt u terecht voor verschillende soorten zonwering in Sittard. Denk aan buitenzonwering in de vorm van handige rolluiken, mooie markiezen en duurzame screens. Maar we leveren net zo graag een paar jaloezieën of (rol)gordijnen die naadloos aansluiten op uw interieur.

Voor ieder pand

Voor iedere ruimte vinden we een passende oplossing. We voorzien onder andere de ramen van bedrijven en kantoren van verticale zonwering, maar plaatsen net zo goed zonwering voor de serre bij u thuis. Zelfs de gehele zonwering voor een appartementencomplex is bij ons geen probleem.

Maatwerk

Geen huis is hetzelfde. Daarom leveren we maatwerk zonwering in Sittard en omgeving. Precies in de juiste maat, in een stof naar wens en met kleuren die passen bij de uitstraling van uw gebouw of bij de inrichting van uw kamer. Voor een effectieve en stijlvolle oplossing in één.

Onze voordelen

Als totaalleverancier van zonwering in Sittard profiteert u bij Gehlen van onder andere:

  • Zonweringen met maximale effectiviteit
  • Op maat gemaakte producten
  • Vaak verkrijgbaar in 300+ kleuren
  • Korte levertijden
  • Professionele montage

Werkwijze

We komen graag eerst bij u langs om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Ondertussen kunnen we ook de maten alvast opmeten. Daarmee stellen we meteen een vrijblijvende offerte op. Inclusief heldere indicatie van de kosten en de levertijd. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten. Wel zo fijn.

Ook zonwering in Sittard laten plaatsen?

Vul het onderstaand formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.