Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken dakkapel

‘s Zomers kan het behoorlijk warm worden in dakkapellen. Dan heeft u goede zonwering nodig. Rolluiken zijn dan een goede keus. Ze zijn namelijk effectiever dan screens of zonwering voor binnen en blokkeren licht en warmte maximaal. Bij Gehlen leveren en installeren we dan ook graag achteraf nog rolluiken op uw dakkapel. Zodat u ook op zolder heerlijk kunt slapen als het buiten tropisch warm is.

Neem contact op

Rolluiken dakkapel
Rolluiken dakkapel specialist
Rolluiken dakkapel op maat
Rolluiken voor de dakkapel
Rolluiken dakkapel laten plaatsen
Rolluiken dakkapel Limburg
Rolluiken dakkapel Gehlen

100% maatwerk

Wij maken de rolluiken voor uw dakkapel helemaal op maat: met de juiste afmetingen en in een kleur die past bij uw woning. Met diverse kleurcombinaties is er altijd iets dat goed aansluit. Daarbij hebben onze rolluiken niet alleen een isolerende werking, maar zijn ze ook geluids- en inbraakwerend. Tot slot maakt u nog een keus tussen handmatige of elektrische bediening. Zelfs aansturing via een app is mogelijk. Handig als u niet thuis bent en de zon ineens door de wolken breekt!

Ook op zonne-energie

Nieuw bij Gehlen: solar rolluiken. Dat zijn rolluiken voor uw dakkapel die werken op zonne-energie. Met specifieke profielen en afdichten zorgt u hiermee voor maximale duisternis. Daarbij profiteert u ook van een verbeterde isolatie tegen warmte en kou en ingebouwde horren om insecten en pollen buiten te houden. En misschien wel het belangrijkste: er zijn geen kabels nodig. Perfect voor een montage achteraf!

Onze voordelen

Bestelt u rolluiken voor de dakkapel bij Gehlen, dan profiteert u onder andere van:

  • Zonwering met maximale effectiviteit
  • Verkrijgbaar in 300+ kleuren
  • Handmatig, elektrisch of met app te bedienen
  • Korte levertijden
  • Professionele montage

Werkwijze

Geen huis of dakkapel is hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken en eventueel de maten alvast op te meten. Op basis daarvan stellen we meteen een vrijblijvende offerte op. Compleet met duidelijke kosten en een indicatie van de levertijd. Zo weet u precies waar u bij ons aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

Ook rolluiken voor uw dakkapel nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.