Meer dan 40 jaar ervaring!

Raamhorren

De oplossing om vliegen en ongedierte buiten de deur (of raam) te houden. Een collega van ons komt gratis opmeten en geeft u vrijblijvend advies over de keuze in maten en soorten met betrekking tot alle raamhorren.

20170223_Unilux-0017-
20170223_Unilux-0023-
20170223_Unilux-0024-
20170317_Unilux-0003-

Onze raamhorren zijn de oplossing als u lekker het raam open wilt zetten zonder dat er vliegen en ander ongedierte binnen komt. Met de collectie horren kunnen wij voor ieder raam type een gepaste insectenwering leveren. Of het nu gaat om rechte, schuine of ronde ramen. Voor iedere maat is er een oplossing.

Inklem en rolhorsystemen

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiepramen of naar binnendraaiende ramen. De inklemhor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. Het is een bijna onzichtbare maar effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Ze zijn geschikt voor bijna elk raamtype en kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Het gaas rolt zich op in een fraaie cassette.

Mogelijkheden van Raamhorren

De raamhorren zijn er in wit en creme-wit en kunnen naar wens in elke gewenste Ral kleur uitgevoerd worden. Het standaard gaasdoek bestaat uit glasvezeldraden met kunststof ommanteling. Voor speciale toepassingen is er daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor Pollen en Insectengaas, extra transparant gaas en Petscreen (Extreem scheurvast voor huisdeuren).

Op maat gemaakte Raamhorren in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin het de raamhorren kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx