Meer dan 40 jaar ervaring!

Verticale zonwering

Verticale zonwering is bijzonder effectief. Vooral bij een laagstaande zon. U kunt het daarbij zowel voor een raam als voor een deur plaatsen en ook is de hoeveelheid lichtinval er eenvoudig mee te regelen. Fijn als u niet het complete zonlicht wilt blokkeren. En omdat dit type zonwering minder gevoelig is voor wind, is het ook geschikt voor buiten. Voor uw overkapping, veranda of balkon bijvoorbeeld!

Neem contact op

Rolluiken Gehlen
Haus_mit_Rollladen_4131
rolluikAB1
rolluiken1-scaled
Sunmaster-1244-BEW-Zonder-weerkaatsing
Sunmaster-1297-BEW

Wat is verticale zonwering?

Verticale zonwering is zonwering die van boven naar beneden beweegt. Om die reden is het ook één van de meest effectieve manieren om invallend licht te beperken, terwijl u controle blijft houden over de hoeveelheid zonlicht. U heeft hierbij de keuze tussen verschillende soorten. Van plissé gordijnen tot rolluiken. Er is altijd wel iets dat geschikt is voor uw situatie.

Voor binnen en buiten

Bij Gehlen vindt u verticale zonwering voor binnen en buiten. In uw woning hangt u bijvoorbeeld rolgordijnen of juist horizontale jaloezieën voor een raam. Maar we hebben ook jaloezieën voor buiten. En wat dacht u van een zonnescherm of uitvalscherm voor uw balkon? Of handige screens voor uw overkapping of veranda? Daarmee zit u ook lekker comfortabel in de tuin!

Voordelen bij Gehlen

Bestelt u uw zonwering bij Gehlen, dan profiteert u onder andere van:

  • Maatwerk
  • Diverse soorten kleuren
  • Professionele montage
  • Korte levertijden

Werkwijze

Een effectieve en stijlvolle zonwering is belangrijk. Daarom komt één van onze specialisten graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan vinden we samen de beste oplossing en kunnen we eventueel de maten alvast opmeten. Vervolgens ontvangt u direct een offerte met heldere prijzen en een indicatie van de levertijd. Geheel vrijblijvend allemaal. U kunt er dus eerst nog even rustig over nadenken!

Ook verticale zonwering nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.