Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken Limburg

Op zoek naar rolluiken in Limburg? Om bijvoorbeeld uw kamer te verduisteren, uw woning extra te isoleren voor de winter, of juist de warmte buiten de deur te houden in de zomer? Bij Gehlen kunt u terecht voor rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. We komen de juiste maten bij u thuis opmeten en geven u aan de hand daarvan een vrijblijvend advies.

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Onze rolluiken

Bestelt u rolluiken vanuit Limburg dan krijgt u een pakket van lamellen welke zowel omhoog als omlaag te bedienen zijn. De lamellen zijn van aluminium gemaakt en hebben een kern van schuimvulling. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren voor de omkasting van de rolluiken. U heeft de keuze uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder: handbediening, elektrische bediening of bediening via de smartphone.

Bediening via de smartphone is mogelijk met de IO homecontrole als roater. De rolluiken dienen dan voorzien te zijn van een IO module. Ook kunt u met IO-homecontrol meerdere producten aan elkaar koppelen en bedienen met de smartphone. Zelfs als u niet thuis bent.

U kunt kiezen voor rolluiken met een ronde kap of een afgeschuinde kap. Ook voor solar rolluiken kunt u bij ons terecht. Zo kunt u zelf kiezen wanneer u de zon doorlaat.

Daarom kiezen voor Gehlen

Bestelt u rolluiken in Limburg bij Gehlen, dan staan u bij ons vele voordelen te wachten. Zo bieden we:

  • Service aan verschillende producten (ook als ze niet van ons zijn)
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Een aparte service & onderhoud afdeling
  • Rolluiken van de beste kwaliteit
  • Snelle service
  • Keuze uit diverse lamelbreedtes
  • Diverse montagemogelijkheden
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden.

Kiest u net als vele anderen ook voor onze rolluiken? Neem dan direct contact op voor het maken van een afspraak.

Bestel onze rolluiken vanuit Limburg

Wilt u rolluiken in Limburg bestellen? Vul dan nu ons contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of onze producten? Of bent u op zoek naar andere binnen- of buitenzonwering? Neem ook dan gerust contact met ons op. Kies ook voor onze rolluiken in Limburg en profiteer van de beste kwaliteit rolluiken!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx