Rolluiken Limburg

Op zoek naar rolluiken in Limburg? Om bijvoorbeeld uw kamer te verduisteren, uw woning extra te isoleren voor de winter, of juist de warmte buiten de deur te houden in de zomer? Bij Gehlen kunt u terecht voor rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. We komen de juiste maten bij u thuis opmeten en geven u aan de hand daarvan een vrijblijvend advies.

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Onze rolluiken

Bestelt u rolluiken vanuit Limburg dan krijgt u een pakket van lamellen welke zowel omhoog als omlaag te bedienen zijn. De lamellen zijn van aluminium gemaakt en hebben een kern van schuimvulling. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren voor de omkasting van de rolluiken. U heeft de keuze uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder: handbediening, elektrische bediening of bediening via de smartphone.

Bediening via de smartphone is mogelijk met de IO homecontrole als roater. De rolluiken dienen dan voorzien te zijn van een IO module. Ook kunt u met IO-homecontrol meerdere producten aan elkaar koppelen en bedienen met de smartphone. Zelfs als u niet thuis bent.

U kunt kiezen voor rolluiken met een ronde kap of een afgeschuinde kap. Ook voor solar rolluiken kunt u bij ons terecht. Zo kunt u zelf kiezen wanneer u de zon doorlaat.

Daarom kiezen voor Gehlen

Bestelt u rolluiken in Limburg bij Gehlen, dan staan u bij ons vele voordelen te wachten. Zo bieden we:

  • Service aan verschillende producten (ook als ze niet van ons zijn)
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Een aparte service & onderhoud afdeling
  • Rolluiken van de beste kwaliteit
  • Snelle service
  • Keuze uit diverse lamelbreedtes
  • Diverse montagemogelijkheden
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden.

Kiest u net als vele anderen ook voor onze rolluiken? Neem dan direct contact op voor het maken van een afspraak.

Bestel onze rolluiken vanuit Limburg

Wilt u rolluiken in Limburg bestellen? Vul dan nu ons contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of onze producten? Of bent u op zoek naar andere binnen- of buitenzonwering? Neem ook dan gerust contact met ons op. Kies ook voor onze rolluiken in Limburg en profiteer van de beste kwaliteit rolluiken!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.