Meer dan 40 jaar ervaring!

Screens Limburg

Bij Gehlen Zonwering bent u aan het juiste adres voor screens in Limburg. Daarbij staan kwaliteit en maatwerk voor ons centraal. Voor iedere woning waar ook in Limburg weten we een screen te leveren dat perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. En we begeleiden u indien gewenst ook in het keuzeproces. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Screens Limburg
Screens Limburg laten plaatsen
Screens Limburg specialist
Screens Limburg buiten
Screens Limburg elektrisch
Screens limburg Gehlen
Mooie screens Limburg
Screens Limburg onderhoud

Screens op maat, in tal van kleuren en modellen

Een screendoek bedekt het volledige raamoppervlak. Daardoor worden zon en warmte geweerd, terwijl uw zicht naar buiten niet belemmerd wordt. Het is zowel een fijne toevoeging aan uw huis als aan uw kantoor. Bovendien heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 kleurdoeken, zodat de schermen altijd perfect aansluiten bij de rest van uw in- of exterieur. Wilt u de screens handmatig bedienen of liever elektrisch? Zelfs aansturing via app behoort tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat u kiest voor kwaliteit. Dus ook de techniek is tot in de puntjes afgewerkt, zodat u van ieder type screen jarenlang plezier hebt.

Screens op zonne-energie in Limburg

Graag bieden we iets unieks aan: screens die werken op zonne-energie.Een duurzame oplossing die ideaal is voor het zonnige Zuiden van Nederland. En ook al schijnt de zon niet, door het zonnepaneel boven op de kast kan de batterij maar liefst 45 dagen zonder zonlicht in alle normale weersomstandigheden. Een screen op zonne-energie is makkelijk te installeren zonder dat er kabels aan te pas komen. U kunt dit type solar screen bedienen via afstandsbediening en een app op uw smartphone of tablet.

In Limburg screens laten installeren

Gehlen Zonwering is gevestigd in Sittard en dit is de perfecte uitvalsbasis om snel bij u op locatie te zijn waar ook in Limburg. Of u nu bij ons om de hoek woont, in Roermond, Geleen, Kerkrade, Vaals, Maastricht of elders in deze provincie, we komen graag bij u langs voor persoonlijk advies. We meten de screens eerst altijd in op locatie om u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te kunnen geven. U kiest dan zelf of u de screens voor uw ramen laat installeren.

  • Maatwerk screens in Limburg
  • Service en kwaliteit, meer dan 40 jaar ervaring
  • Diverse soorten en kleuren screens, ook op zonne-energie

Screen in Limburg bestellen bij Gehlen

Wilt u vanaf nu zelf beslissen of u zonlicht en warmte in huis wilt? Screens zijn de oplossing! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak. Dat kan via het contactformulier of telefonisch via046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx