Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Overkapping Horst

Wilt u het hele jaar door van uw tuin in Horst genieten? Gehlen Zonwering is uw lokale expert in het realiseren van op maat gemaakte, hoogwaardige overkappingen die uw buitenleven een stuk comfortabeler en stijlvoller maken. Ontdek de diverse mogelijkheden bij Gehlen en maak van uw tuin een verlengstuk van uw woonkamer.

Neem contact op

elektrische-rolluiken-Horst
Lamellen-overkapping-Horst
overkapping-Horst
overkapping-Horst-glazen-schuifwanden
overkapping-Horst-laten-plaatsen

Genieten van uw terrasoverkapping in Horst

Het weer in Nederland kan wisselvallend zijn, maar met een terrasoverkapping van Gehlen bent u elk seizoen verzekerd van een comfortabele buitenruimte. Onze overkappingen beschermen u tegen zon, wind en regen. Zo geniet u in de zomer van de koelte in de schaduw en kunt u zelfs in de winter buiten zitten. Onze overkappingen zijn er daarom voor iedereen die houdt van een lekker lang buiten tafelen, uitgebreide BBQ’s of knusse winterse dagen buiten bij de haard.

Uitgebreide opties voor overkappingen

Of uw voorkeur nu uitgaat naar lamellen overkappingen, terrasoverkappingen, pergola’s of vrijstaande overkappingen, bij Gehlen Zonwering vindt u een oplossing die bij uw stijl en behoeften past. Elk design is aanpasbaar dankzij toevoegingen zoals glazen schuifwanden voor een windvrije, lichte omgeving of schuifpanelen voor flexibele privacy-opties. Wat uw wensen ook zijn, onze specialisten zorgen ervoor dat deze vertaald worden naar een stijlvolle overkapping.

Hoge kwaliteit overkappingen in Horst

Gehlen Zonwering staat garant voor kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, waardoor onze overkappingen duurzaam en onderhoudsarm zijn. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige installatie en letten op elk detail, zodat u verzekerd bent van een product dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook functioneel. Zo geniet u jaren van uw overkapping.

Persoonlijk advies en service

Vanuit onze centrale locatie in Sittard bedienen we heel Limburg, inclusief Horst, en kunnen we snel op locatie zijn voor een persoonlijk adviesgesprek. We nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en adviseren u over de beste oplossingen voor uw situatie. Ter plekke stellen we een vrijblijvende offerte op. Met meer dan 40 jaar ervaring vinden we altijd een oplossing die past bij uw leef- en woonstijl.

Overkapping in Horst laten plaatsen

Geïnteresseerd in wat Gehlen voor uw tuin in Horst kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden om van uw tuin een plek te maken waar u het hele jaar door van kunt genieten. Wilt u de materialen, kleuren en zonweringsoplossingen eens op uw gemak bekijken? Kom dan langs in onze showroom en showtuin in Sittard! Plan hier vast uw afspraak in, dan zorgen wij dat één van onze specialisten u met een kop koffie ontvangt.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.