Meer dan 40 jaar ervaring!

Zijwaartse sectionaaldeuren

Een zijwaartse sectionaaldeur is de ideale oplossing als de poort niet naar boven kan schuiven. Daarnaast hoeft lang niet altijd de hele duur deur geopend te worden en kan deze op elk moment worden gestopt. Handig om even snel iets te pakken.

zijwaarts_cass_wg
S7A9254
Zijwaartse sectionaaldeuren

Mogelijkheden Zijwaartse sectionaaldeuren

  • Isolerende werking
  • Dubbelwandig stalen profiel gevuld met purschuimvulling
  • 3 verschillende afwerkingen, houtnerf, glad of folie
  • Standaard kleur wit, RAL-kleur naar wens
  • Uitbreidingsmogelijkheden elektrische bediening mogelijk
  • Diverse accessoires mogelijk
  • Politiekeurmerk sloten leverbaar
  • Onderhoudsvrij

Zijwaarts wegschuivend

De zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garagezijmuur geschoven. Voor extra inbraakwerendheid van handbediende deuren zorgt een driepuntsvergrendeling. Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sectionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen. Aan de onderkant is de deur voorzien van een tochtborstel.

Eigenschappen van een zijwaartse sectionaaldeur

De zijwaartse sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden en is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins. De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd worden, dit al naar gelang de wensen en bouwkundige mogelijkheden.

Op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de zijwaartse sectionaaldeur kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt naar een zijwaartse sectionaaldeur? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx