Sectionaalpoort Limburg

Een sectionaalpoort in Limburg gewenst? Deze is ideaal als u de ruimte vóór de garage optimaal wilt benutten. Dit type garagedeur draait immers naar binnen. Een sectionaalpoort kan daarnaast horizontaal en verticaal geopend worden en is dan ook een goede keuze voor iedere garage. Bij Gehlen heeft u keuze uit diverse soorten sectionaalpoorten. Voor iedere garage vinden wij de beste oplossing! Liever een deur die naar de zijkant opent? Geen probleem! Ga dan voor een zijwaartse sectionaaldeur.

Neem contact op

Sectionaalpoort Limburg
Sectionaalpoort Limburg laten plaatsen
Sectionaalpoort Limburg laten plaatsen door specialist
Sectionaalpoort Limburg laten plaatsen door Gehlen

Novoferm sectionaalpoorten in Limburg

Wij zetten in op het kwalitatieve merk Novoferm. Deze sectionaalpoorten zijn altijd dubbelwandig geïsoleerd (iso-20 of iso-45), zodat u een stevige deur heeft die goed tegen weer en wind kan. U heeft bij ons keuze uit verschillende modellen en afwerkingen. Ga voor een glad folie of houtnerf afwerking voor een moderne uitstraling. Of ga voor een meer authentieke uitstraling met woodgrain afwerking. ladde deur sectionaalpoort met een authentieke uitstraling wilt. Daarnaast kiest u een kiezen uit 2 standaard RAL-kleuren, 7016 Antraciet of 9016 Wit. Ga voor handmatige of elektronische bediening en kies optioneel voor uitbreidingsopties.

Kwalitatieve en onderhoudsvrije poorten

Het is wel zo prettig als u geen onderhoud meer heeft aan uw nieuwe sectionaalpoort. Alle deursecties worden daarom geproduceerd uit vuur verzinkt staal en gevuld met een purschuimvulling. Overige onderdelen, waaronder de hoekkozijnen en looprails, zijn galvanisch verzinkt om roest te voorkomen. Het dubbelwandig stalen profiel is gevuld met purschuimvulling voor uitstekende isolatie. Door ruim 40 jaar ervaring, snelle service en hoogwaardige producten mag u van Gehlen altijd de beste kwaliteit verwachten!

In Limburg uw sectionaalpoort laten installeren

Woont u in Limburg en wilt u een sectionaalpoort op maat bestellen? Gehlen geeft u graag een overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de kosten. Wij maken uw sectionaalpoort volledig op maat en komen graag vooraf bij u langs voor het vaststellen van de exacte maten om u vervolgens een vrijblijvende offerte te bieden. We helpen u niet alleen tijdens het keuzeproces, maar ook bij de installatie van uw sectionaalpoort in Limburg. Dat noemen we service van begin tot eind.

  • Keuze uit alle RAL-kleuren en verschillende modellen
  • Diverse besturingsmogelijkheden en extra opties
  • Ruim 40 jaar ervaring en service op maat

Bestel uw sectionaalpoort in Limburg bij Gehlen

Bent u enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden die we op het gebied van sectionaalpoorten te bieden hebben? Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar een indicatie van het kostenplaatje? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons kantoor via 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.