Zonwering Eindhoven

Op zoek naar een effectieve manier om zonlicht en warmte te weren? Bij Gehlen Zonwering vindt u de perfecte oplossing. Wij zijn uw gespecialiseerde leverancier en installateur van zonwering in Eindhoven en omstreken. Met onze op maat gemaakte zonweringen voor zowel binnen als buiten geniet u van meer privacy, comfort en aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door! 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze showroom en showtuin in Sittard! 

Neem contact op

Rolluiken zonwering eindhoven
Zonnescherm zonwering eindhoven
Duorolgordijn zonwering eindhoven
Terrasoverkapping Eindhoven
Jaloezien zonwering eindhoven

Binnen- en buitenzonwering  

Bij Gehlen vindt u zowel een uitgebreide assortiment binnenzonwering als buitenzonwering. Ontdek ons uitgebreide assortiment zonwering, veelzijdig en stijlvol.  

We hebben 7 verschillende type binnenzonwering en stuk voor stuk passen ze bij ieder huishouden. De zonwering is in veel verschillende kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Binnen in huis creëert u bijvoorbeeld met onze elegante jaloezieën en praktische rolgordijnen een stijlvolle ambiance, die perfect aansluit bij uw interieur.  

Bent u op zoek naar schaduw in uw tuin? Of zoekt u een manier om de invallende zon te weren en het huis koel te houden? In beide gevallen zijn de verschillende type zonwering voor buiten een oplossing. Ga bijvoorbeeld voor onze rolluiken, screens of zonneschermen. 

Bij iedere aanvraag komt een vertegenwoordiger geheel vrijblijvend bij u langs om de thuissituatie te bekijken. 

Oplossingen voor elke situatie 

Niet alleen is zonwering functioneel, maar het brengt ook de woning of het pand naar een hoger niveau. Of het nu gaat om uw privéwoning, een groot kantoorgebouw of een appartementencomplex, wij hebben de ideale zonweringoplossing voor elke situatie en elk pand.  

In Eindhoven en omstreken leveren en installeren we zonwering op maat. Altijd perfect passend in afmetingen, materiaalkeuze en kleur, afgestemd op uw interieur of de uitstraling van uw pand. Zo zorgen we voor een praktische, effectieve en elegante oplossing, elke keer weer.  

Onze voordelen 

Kies voor Gehlen voor zonwering in Eindhoven en profiteer van: 

  • Oplossingen die precies passen bij uw situatie 
  • Maatwerkproducten 
  • Korte levertijden 
  • Professionele installatie op locatie 

Onze werkwijze 

We beginnen altijd met een persoonlijk bezoek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en de benodigde maten op te meten. Op basis van deze informatie stellen we een vrijblijvende offerte op, inclusief een duidelijke indicatie van kosten en levertijden. Dan kunt u het nog rustig overwegen, ook wel zo fijn! 

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!  

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.