Meer dan 40 jaar ervaring!

Overkapping tuin

Met een overkapping in de tuin creëert u eenvoudig meer leefruimte. U kunt langer en meer buiten zitten. Als het frisser wordt, als het regent of juist op een hete zomerdag als u wel wat schaduw kunt gebruiken. Bij Gehlen leveren we daarom diverse soorten tuinoverkappingen. Altijd helemaal op maat gemaakt voor uw tuin.

Neem contact op

overkapping tuin
Overkapping tuin op maat
Maatwerk overkapping tuin
Aluminium overkapping tuin
Overkapping tuin Gehlen
pbs_terrasoverkapping_tellado-12
Overkapping tuin specialist
Smits-Voorburgh-BBS

Soorten tuinoverkappingen

Bij een overkapping in de tuin denkt u vaak aan een terrasoverkapping die u over uw terras plaatst. Logisch. Maar er zijn meer opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gaan voor een vrijstaande overkapping, plaatst u een pergolazonwering in de tuin of laat u een lamellen overkapping op maat maken. Wat betreft tuinoverkappingen zijn de mogelijkheden haast eindeloos.

Moderne overkappingen van aluminium

Bij Gehlen maken we uw overkapping voor de tuin van aluminium. Door de stevige constructie gaat de overkapping jarenlang mee. De constructie is namelijk waterdicht en onderhoudsvrij. U hoeft dus niet iedere zomer met een beits in de weer voor onderhoud aan de wanden en het dak van uw douglas of houten overkapping. Daarbij zijn onze modellen gewoon in diverse RAL kleuren verkrijgbaar. Er zit er altijd wel eentje bij die perfect past bij uw huis – en in uw tuin.

Onze voordelen

Bestelt u een maatwerk overkapping voor in de tuin, dan profiteert u bij Gehlen van onder andere:

  • Korte levertijden
  • Duurzaam aluminium in diverse kleuren
  • Kleurvaste & onderhoudsvrije constructies
  • Onzichtbare waterafvoer
  • Professionele montage

Zo werkt het

We komen graag eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en de ruimte alvast op te meten. Op basis van die informatie maken we een vrijblijvende prijsopgave met indicatie van de verwachte levertijd. Bij akkoord maken we uw overkapping helemaal op maat en komt een eigen montagedienst alles desgewenst professioneel monteren. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inrichting. Bekijk hier een paar van onze beste voorbeelden voor wat inspiratie!

Ook een overkapping in de tuin?

Vul het onderstaande formulier in, bel ons op 046-4510050 en maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Sittard. We helpen u graag verder!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.