Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Rolluiken Voerendaal

Bent u in Voerendaal op zoek naar rolluiken die uw woning zowel functioneel als stijlvol verrijken? Bij Gehlen vindt u rolluiken die perfect aansluiten bij uw dagelijkse behoeften. Of u nu meer comfort wenst door betere isolatie, meer privacy door effectieve verduistering, of een veiliger gevoel, onze rolluiken zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op.

Neem contact op

elektrische-rolluiken-Voerendaal
Rolluiken-Voerendaal-vanuit-binnen
Rolluiken-Voerendaal-met-deur
Rolluiken-Voerendaal

Personaliseer uw rolluiken in Voerendaal

In Voerendaal bieden wij een breed assortiment aan rolluiken. Selecteer uit diverse kleuren en lamelbreedtes om te zorgen dat de rolluiken naadloos aansluiten bij uw exterieur. U kunt zelfs kiezen uit modellen met een ronde of afgeschuinde kap, afhankelijk van uw voorkeuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs om de opties te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom en –tuin in Sittard waar u de rolluiken op uw gemak kunt bekijken.

Moderne bedieningsopties

Bij Gehlen innoveren we voortdurend. Kies voor handmatige bediening, elektrische bediening, of het gebruiksgemak van smartphonebediening. Met geavanceerde Somfy IO-technologie bedient u uw rolluiken eenvoudig op afstand. Via IO-homecontrol kunt u zelfs meerdere apparaten met uw smartphone verbinden. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld laat thuiskomt en de rolluiken vast wil sluiten!

Ontdek ook onze solar rolluiken in Voerendaal, die op zonne-energie werken voor een milieuvriendelijke installatie zonder bedrading.

Voordelen van kiezen voor Gehlen in Voerendaal

Vanuit Voerendaal biedt Gehlen u tal van voordelen:

  • Rolluiken van topkwaliteit, aangepast aan uw behoeften.
  • Meer dan 40 jaar ervaring in zonwering en rolluiken.
  • Snelle en betrouwbare service in Voerendaal en omgeving.
  • Uitgebreide keuzes in lamelbreedtes, montageopties en bedieningsmogelijkheden.
  • Meer dan 10 standaardkleuren beschikbaar.

Inbraakwerende en isolerende rolluiken

Onze rolluiken in Voerendaal bieden niet alleen een esthetische aanvulling op uw huis, maar verhogen ook uw veiligheid en comfort. Ze zijn specifiek ontworpen om inbraakwerend te zijn, waardoor ze een robuuste barrière vormen tegen ongewenste bezoekers. Bovendien hebben deze rolluiken een uitstekende isolerende werking, wat bijdraagt aan een stabiele binnentemperatuur en vermindering van uw energiekosten. Of het nu gaat om het afschermen tegen koude winterdagen of het koel houden van uw huis tijdens zomerse hitte, onze rolluiken zijn een praktische keuze voor zowel beveiliging als comfort.

Rolluiken laten plaatsen in Voerendaal

Bent u klaar om rolluiken voor uw woning in Voerendaal te laten plaatsen? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. Onze vertegenwoordigers staan klaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte zonweringsoplossing. Voor meer informatie over onze producten en diensten, of interesse in andere zonwering, neem gerust contact op! We denken graag met u mee

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.