Elektrische rolluiken

Heeft u last van de lichtinval in huis? Bijvoorbeeld bij het thuiswerken of als u lekker op de bank een film kijkt? Dan zijn de elektrische rolluiken van Gehlen de perfecte optie. Deze rolluiken draait u met één druk op de knop naar beneden. Ideaal voor het tegenhouden van zonlicht in de zomer. Maar ook voor meer privacy in de winter. Onze elektrische rolluiken bieden veiligheid, gemak en comfort. Meer weten? Neem contact met ons op!

Buitenzonwering op kantoor
rolluiken-kopen
Velux rolluik

Waarom elektrische rolluiken?

Elektrische rolluiken worden steeds populairder en dat komt omdat er een heel aantal voordelen aan verbonden zijn.

  • Gemak op afstand. Diverse elektrische rolluiken kunt u op afstand bedienen. Dankzij afstandsbedieningen en tegenwoordig zelfs smartphone-apps heeft u de controle, waar u ook bent.
  • Privacy en veiligheid. De elektrische rolluiken zijn inbraakwerend en werken tegen lichtinval. U kunt uw huis beschermen tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste indringers. Ook op afstand.
  • Isolerend en geluidsvertragend. Dankzij de isolerende werking wordt warmte ‘s zomers, en kou ‘s winters buitengehouden. Daarbij heeft u minder last van het geluid van buiten.

Aluminium elektrische rolluiken

Onze elektrische rolluiken zijn gemaakt van duurzaam materiaal: aluminium. Daardoor hebben de rolluiken een moderne en strakke uitstraling en heeft u er jarenlang van plezier van. Met de keuze uit 3 verschillende kastvormen en 15 standaardkleuren past u de stijl van de rolluiken aan op uw woning. U kunt zelfs kleurcombinaties maken. We denken graag met u mee voor het mooiste resultaat.

Solar rolluiken

Naast de elektrische rolluiken vindt u bij Gehlen ook Solar rolluiken. Deze rolluiken werken op zonne-energie en zijn de meest duurzame rolluiken op de markt.

Door een combinatie van specifieke profielen en afdichtingen is de duisternis maximaal en zorgt het voor een goede nachtrust.

Voordelen van Gehlen

Bestelt u de elektrische rolluiken bij Gehlen, dan maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • Duurzaam materiaal, aluminium
  • Op uw smaak af te stemmen
  • Professionele service en montage
  • Een korte levertijd

Elektrische rolluiken kopen

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 046-4510050 of vul het onderstaande formulier in! We denken graag met u voor met mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.