Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Terrasoverkapping Maastricht

Bent u graag buiten in uw tuin? Dan is een terrasoverkapping in Maastricht perfect voor u. Met een terrasoverkapping geniet u van het buitenzijn in iedere weersomstandigheid. U zit namelijk altijd heerlijk beschut. Gehlen plaatst terrasoverkapping in Maastricht van hoogwaardige kwaliteit. We komen graag bij u lang om u te adviseren over de afmeting, de materialen en de overige opties.

Neem contact op

Terrasoverkapping Maastricht
Terrasoverkapping Maastricht op maat
Luxe terrasoverkapping Maastricht
Terrasoverkapping Maastricht buiten
Terrasoverkapping Maastricht onderhoud
Terrasoverkapping Maastricht strak design
Terrasoverkapping Maastricht uitbesteden
Terrasoverkapping Maastricht op maat laten maken

De mogelijkheden

Bij Gehlen realiseren we een terrasoverkapping die volledig op uw wensen is afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame, het type beplating en de montage. U krijgt een terrasoverkapping die aansluit op uw interieur en exterieur. Gaat u bijvoorbeeld voor een frisse terrasoverkapping met wit frame en MI polycarbonaat beplating? Of houdt u meer van een strakke moderne terrasoverkapping met MI glas beplating? De specialisten van Gehlen adviseren u graag!

Hoogwaardige terrasoverkappingen in Maastricht

Een terrasoverkapping van hoogwaardige kwaliteit die jaren meegaat. Dat is waar Gehlen voor staat. We werken enkel met duurzame materialen waardoor de levensduur van uw terrasoverkapping lang is. De overkapping is waterdicht en onderhoudsvrij. We voorzien de overkapping van een hemelwaterafvoer en zorgen ervoor dat de overkapping berekend is op sneeuwbelasting. Zo geniet u het jaar rond van een beschutte plek in uw tuin.

Led-verlichting

Led-verlichting bij uw terrasoverkapping? Ook dat is behoort tot de mogelijkheden! Onze specialisten voorzien de terrasoverkapping, indien gewenst, van hoogwaardige led-verlichting. U kunt de hoeveelheid spots en de plaatsing van deze spots zelf bepalen. Met led-verlichting wordt de overkapping ‘s avonds sfeervol verlicht. De lichten zijn dimbaar.

Uw terrasoverkapping in Maastricht

Een terrasoverkapping in Maastricht laat u realiseren door Gehlen. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij uw specialist. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050. We komen graag met u in contact!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.