Meer dan 40 jaar ervaring!

Openslaande garagedeuren

Vaak kiezen mensen voor de openslaande garagedeuren. Deze zogeheten duoport is erg praktisch door het gemak en heeft daarom een brede toegang. Er is een ruime keuze in profileringen, dessins en RAL-kleuren. Een openslaande garagedeur is uit te breiden met diverse accessoires, zoals een driepuntsvergrendeling voor extra beveiliging. Wij leveren de garagedeuren van Novoferm.

Openslaande garagedeuren montage
Openslaande garagedeuren Limburg
smal-profiel-Van-AB-Techniek
Openslaande-garagadeur-in-Limburg
Openslaande-garagadeur

Voordelen van openslaande garagedeuren: 

 • Thermisch (on)onderbroken kozijn
 • Brede doorgang
 • Isolerende werking
 • Dubbelwandig stalen profiel gevuld met purschuimvulling 45 mm dik
 • 4 verschillende modellen
 • 3 verschillende afwerkingen, houtnerf, glad of folie
 • Standaard kleur wit, RAL-kleur naar wens
 • Bediening handmatig
 • Diverse accessoires mogelijk
 • Politiekeurmerk sloten leverbaar
 • Onderhoudsvrij

Duoport heeft brede doorgang

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Openslaande garagedeuren bieden het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen. Voor mensen die veel gebruik maken van de fiets, brommer of scooter is dit een vaak gekozen product.

Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

Volledig op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de openslaande garagedeur kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx