Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Zonweringsbedrijf

Gehlen is een zonweringsbedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Wij leveren zonwering aan zowel particulieren als bedrijven. Met zonwering voorkomt u dat u last heeft van felle zonnestralen. Bovendien hebben veel van onze zonweringsystemen een isolerende werking. Ze houden uw woning koel in de zomer, en warm in de winter. Als gevolg daarvan vallen de energiekosten lager uit.

Bent u op zoek naar een zonweringsbedrijf dat u volledig kan ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren, en kunnen de zonwering zowel leveren als monteren. We bieden u de keuze uit tal van verschillende soorten zonwering.

Neem contact op

zonweringsbedrijf gehlen
zonweringsbedrijf limburg
zonweringsbedrijf Maastricht
zonweringsbedrijf Sittard
Zonweringsbedrijf maatwerk
Zonweringsbedrijf 40 jaar ervaring
Zonweringsbedrijf buiten
Zonweringsbedrijf binnenzonwering

Het uitgebreide aanbod van zonweringsbedrijf Gehlen

U heeft bij ons de keuze uit binnenzonwering en buitenzonwering. Voorbeelden van binnenzonwering zijn jaloezieën en gordijnen. Als u de voorkeur geeft aan buitenzonwering, bieden we onder andere screens, rolluiken en uitvalschermen aan. U heeft de keuze uit tal van kleuren en diverse modellen.

Welk type zonwering u het best kunt kiezen, is sterk afhankelijk van uw wensen. Wenst u vooral een strakke en moderne uitstraling? Of kiest u voor sfeervol en tijdloos? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op.

Montage en onderhoud door zonweringsbedrijf Gehlen

Als zonweringsbedrijf bieden wij u complete ontzorging. Wij voorzien u van advies en verzorgen de montage. Maar ook voor onderhoud aan uw zonweringsysteem kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw zonwering structureel onderhouden, maar hebben ook een serviceafdeling voor onverwachte complicaties. Ook als u uw zonwering niet bij ons bestelt heeft, kunnen wij als zonweringsbedrijf het onderhoud verzorgen.

Over Gehlen

Gehlen is een hecht familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Ger Gehlen. Inmiddels verzorgen zijn kinderen, Gaston en Janice, de bedrijfsvoering. Als familiebedrijf beschikken we over jarenlange ervaring, veel vakkennis en een hecht team. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve zonwering van betrouwbare merken. Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Een soepele samenwerking

Doet u een beroep op ons zonweringsbedrijf? Dan bent u verzekerd van een soepele samenwerking en een vakkundige montage. U kunt de verschillende soorten zonwering bekijken in onze showroom. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze verschillende type zonwering? Neem dan gerust contact met ons op.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.