Meer dan 40 jaar ervaring!

Aluport

Het nieuwste product binnen Gehlen is de Aluport van Novoferm. Sinds 2019 wordt deze geïsoleerde pui in drie varianten aangeboden ter vervanging van de garagedeur. Een uniek product, waarbij een garage als woonruimte of kantoor kan gaan functioneren

Aluport-2-1
Aluport-3-1
Aluport_10_2018_V13-1-1
Aluport_10_2018_V13-2-1
Aluport_10_2018_V13-4-1
Aluport-1-1

De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur uiteraard niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld.

 

3 Verschillende aluporten

  • Aluport D: Geïsoleerde pui zonder raam of deur
  • Aluport R: Geïsoleerde pui met kiepraam
  • Aluport L: Geïsoleerde pui met loopdeur

Mogelijkheden van een aluport

De mogelijkheden De Aluport D is als basis uitvoering voorzien van een geïsoleerde borstwering van 90 cm hoog, daarboven is het element voorzien van HR++ glas over de volle breedte. De Aluport R is voorzien van een naar buiten draaiend raam, welke aan de linker- of rechterzijde van het element te positioneren is. De Aluport L is voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur. Deze is ook links of rechts te positioneren.

De Aluport is leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de aluport kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx