Garagedeuren Zuid-Limburg

Wilt u een nieuwe garagedeur in Zuid-Limburg laten installeren? Gehlen is uw partner op het gebied van kwalitatieve deuren en poorten. Volledig op maat en met een groot aanbod qua modellen, kleuren en extra opties. We adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u in het keuzeproces. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Huis isoleren
Garagepoort Limburg laten plaatsen
Openslaande garagepoort Limburg
Openslaande-garagadeur-in-Limburg
Garagepoort Limburg

Nieuwe garagedeur in Zuid-Limburg

Bij Gehlen bieden we ontzettend veel opties op het gebied van garagedeuren in Zuid-Limburg. Denk bijvoorbeeld aan de kantelpoort, die altijd naar binnen opent. Heeft u weinig ruimte vóór uw garage? Dan komt de (zijwaartse) sectionaaldeur beter van pas. Wie juist een wat kleinere garagedeur zoekt, die kan kiezen voor openslaande garagedeuren (een duopoort) waarbij u een loopdeur heeft en de toegang optioneel kunt verbreden.

Is uw garage omgetoverd in een kantoor? Dan is de aluport een goede keuze. Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten, met en zonder deur. Ook de sectionaalpoort en kantelpoort kunnen met een loopdeur besteld worden. Wij zetten in op het kwalitatieve merk Novoferm.

Volledig te personaliseren garagepoorten

We vinden het belangrijk om u ook op het gebied van personalisatie veel vrijheid te bieden. Daarom heeft u binnen de bovengenoemde modellen ook nog eens extra keuzes, zoals verticale of horizontale afwerking. Een andere afweging is het materiaal, namelijk houtnerven, gladde of geoliede afwerking. En ook de kleuren kunt u zelf kiezen natuurlijk. Standaard zijn de garagedeuren wit, maar ze kunnen geleverd worden in iedere gewenste RAL-kleur. Gaat u voor een handmatig of elektronisch bedienbare garagepoort? Tot slot kunt u ook accessoires bijbestellen, zoals een slot met keurmerk van de politie.

In Zuid-Limburg garagedeur installeren

Of u nu in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade of elders in Limburg woont, Gehlen komt graag bij u langs om u het beste advies te geven op basis van uw garage en wensen. We kijken naar technische haalbaarheid en welk type garagedeur het beste aansluit bij uw wensen. Daarin spelen we ook een adviserende rol. Nadat we de metingen op uw adres in Zuid-Limburg hebben gedaan, kunnen we u tevens een vrijblijvende offerte aanbieden.

  • Maatwerk garagedeuren in Zuid-Limburg
  • Kwaliteit en service, meer dan 40 jaar ervaring
  • Diverse modellen en kleuren garagedeuren

Gehlen: uw partner voor garagedeuren in Zuid-Limburg

Tijd om die oude garagedeur eindelijk te vervangen door een professioneel en kwalitatief exemplaar? Of uw nieuwbouwhuis voorzien van een moderne kantel- of sectionaalpoort? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 046-4510050 om vrijblijvend een afspraak te maken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.