Meer dan 40 jaar ervaring!

Garagedeuren Zuid-Limburg

Wilt u een nieuwe garagedeur in Zuid-Limburg laten installeren? Gehlen is uw partner op het gebied van kwalitatieve deuren en poorten. Volledig op maat en met een groot aanbod qua modellen, kleuren en extra opties. We adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u in het keuzeproces. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Huis isoleren
Garagepoort Limburg laten plaatsen
Openslaande garagepoort Limburg
Openslaande-garagadeur-in-Limburg
Garagepoort Limburg

Nieuwe garagedeur in Zuid-Limburg

Bij Gehlen bieden we ontzettend veel opties op het gebied van garagedeuren in Zuid-Limburg. Denk bijvoorbeeld aan de kantelpoort, die altijd naar binnen opent. Heeft u weinig ruimte vóór uw garage? Dan komt de (zijwaartse) sectionaaldeur beter van pas. Wie juist een wat kleinere garagedeur zoekt, die kan kiezen voor openslaande garagedeuren (een duopoort) waarbij u een loopdeur heeft en de toegang optioneel kunt verbreden.

Is uw garage omgetoverd in een kantoor? Dan is de aluport een goede keuze. Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten, met en zonder deur. Ook de sectionaalpoort en kantelpoort kunnen met een loopdeur besteld worden. Wij zetten in op het kwalitatieve merk Novoferm.

Volledig te personaliseren garagepoorten

We vinden het belangrijk om u ook op het gebied van personalisatie veel vrijheid te bieden. Daarom heeft u binnen de bovengenoemde modellen ook nog eens extra keuzes, zoals verticale of horizontale afwerking. Een andere afweging is het materiaal, namelijk houtnerven, gladde of geoliede afwerking. En ook de kleuren kunt u zelf kiezen natuurlijk. Standaard zijn de garagedeuren wit, maar ze kunnen geleverd worden in iedere gewenste RAL-kleur. Gaat u voor een handmatig of elektronisch bedienbare garagepoort? Tot slot kunt u ook accessoires bijbestellen, zoals een slot met keurmerk van de politie.

In Zuid-Limburg garagedeur installeren

Of u nu in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade of elders in Limburg woont, Gehlen komt graag bij u langs om u het beste advies te geven op basis van uw garage en wensen. We kijken naar technische haalbaarheid en welk type garagedeur het beste aansluit bij uw wensen. Daarin spelen we ook een adviserende rol. Nadat we de metingen op uw adres in Zuid-Limburg hebben gedaan, kunnen we u tevens een vrijblijvende offerte aanbieden.

  • Maatwerk garagedeuren in Zuid-Limburg
  • Kwaliteit en service, meer dan 40 jaar ervaring
  • Diverse modellen en kleuren garagedeuren

Gehlen: uw partner voor garagedeuren in Zuid-Limburg

Tijd om die oude garagedeur eindelijk te vervangen door een professioneel en kwalitatief exemplaar? Of uw nieuwbouwhuis voorzien van een moderne kantel- of sectionaalpoort? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 046-4510050 om vrijblijvend een afspraak te maken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx