Meer dan 40 jaar ervaring!

Serrezonwering

Een aangename temperatuur onder uw terrasoverkapping, serre of veranda behouden? Een serrezonwering is hiervoor de oplossing. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en een aangename sfeer wordt gecreëerd.

MG_1675
02-V612-Hamar-sfeer
2
Afbeeldingen-Smits-2010-212
Summerlight-2
Summerlight-5

De mogelijkheden van Serrezonwering:

  • Aluminium kasten en geleidingssysteem
  • Verkrijgbaar in standaard kleuren en RAL-kleur naar wens
  • Keuze uit meer dan 300 doekkleuren
  • Bedieningsmogelijkheden electrisch bedraad en draadloos
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie
  • Warmtewerende functie
  • Accessoires mogelijk

Serrezonwering in Limburg

Heerlijk koel in de zomer onder de overkapping of serre. Met onze serrezonwering regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. De zonwering wordt aan de buitenzijde op uw veranda, serre of terrasoverkapping geplaatst. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm en heeft u ook geen last van de laaghangende winterzon. Door een onzichtbare veer in de geleiding van de zonwering zit het doek altijd strak gespannen. Doordat er wat ruimte zit tussen de zonwering en het glas, kan de lucht er goed onder circuleren en blijft het binnen koel.

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis.Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de serrezonwering kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx