Glaswanden

Verleng het zomergevoel en plaats glaswanden rondom uw terrasoverkapping. Met onze glaswanden zorgt u ervoor dat u ook in de herfst of in de winter optimaal gebruik kunt maken van het terras. Er zijn keuzes in vaste wanden, maar ook in glazen schuifwanden om de doorgang naar de tuin mogelijk te maken. 

Neem contact op

volglas-schuifwand-met-draaimechanisme-gesloten
volglas-schuifwanden
sw350-schuifwand
sfeerfoto-glaswand.-1-jpg1
glaswand-fam-bours
Glaswanden Limburg

Glazen schuifwand

Met het flexibele glaswandsysteem verlengt u het buitenseizoen en maakt u optimaal gebruik van uw terras. Naar behoefte schuift u de glazen schuifwanden geheel of gedeeltelijk open. Wanneer de panelen zijn geopend, vormen ze een klein pakket, zodat u de volledige ruimte van uw terras kunt benutten. Een glazen schuifwand kan zodoende voor iedereen een oplossing zijn.

De glaswanden zijn voorzien van een slijtvast en onderhoudsvrij beslag. U heeft keuze uit verschillende soorten onderrails, die allen voorzien zijn van een afwateringsysteem. Bovendien zijn de paneelindeling en draairichting vrij te kiezen. Aan de boven- en onderkant van de panelen bevindt zich een dubbele borstelafdichting met kunststof stroken.

Eigenschappen van glaswanden

De glaswanden hebben een geluiddemping op Rw 34 dB maximaal volgens DIN EN ISO 140-3. Het glas is veiligheidsbeglazing met gehard glas getest volgens DIN 18516-4. Er zijn glasdikten van 6 of 8 mm, afhankelijk van de hoogte mogelijk. De beglazing is geschroefd en daardoor eenvoudig te vervangen mocht dit nodig zijn. Daarnaast zijn we trots op een hogere tochtwering door optionele toepassing van kierdichtingen en luchtcirculatie via een innovatieve sleufventilatie.

Glazen schuifwanden op maat in Limburg

We werken niet met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de glaswanden of glazen schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.