Meer dan 40 jaar ervaring!

Glaswanden

Verleng het zomergevoel en plaats glaswanden rondom uw terrasoverkapping. Met onze glaswanden zorgt u ervoor dat u ook in de herfst of in de winter optimaal gebruik kunt maken van het terras. Er zijn keuzes in vaste wanden, maar ook in glazen schuifwanden om de doorgang naar de tuin mogelijk te maken. 

Neem contact op

volglas-schuifwand-met-draaimechanisme-gesloten
volglas-schuifwanden
sw350-schuifwand
sfeerfoto-glaswand.-1-jpg1
glaswand-fam-bours
Glaswanden Limburg

Glazen schuifwand

Met het flexibele glaswandsysteem verlengt u het buitenseizoen en maakt u optimaal gebruik van uw terras. Naar behoefte schuift u de glazen schuifwanden geheel of gedeeltelijk open. Wanneer de panelen zijn geopend, vormen ze een klein pakket, zodat u de volledige ruimte van uw terras kunt benutten. Een glazen schuifwand kan zodoende voor iedereen een oplossing zijn.

De glaswanden zijn voorzien van een slijtvast en onderhoudsvrij beslag. U heeft keuze uit verschillende soorten onderrails, die allen voorzien zijn van een afwateringsysteem. Bovendien zijn de paneelindeling en draairichting vrij te kiezen. Aan de boven- en onderkant van de panelen bevindt zich een dubbele borstelafdichting met kunststof stroken.

Eigenschappen van glaswanden

De glaswanden hebben een geluiddemping op Rw 34 dB maximaal volgens DIN EN ISO 140-3. Het glas is veiligheidsbeglazing met gehard glas getest volgens DIN 18516-4. Er zijn glasdikten van 6 of 8 mm, afhankelijk van de hoogte mogelijk. De beglazing is geschroefd en daardoor eenvoudig te vervangen mocht dit nodig zijn. Daarnaast zijn we trots op een hogere tochtwering door optionele toepassing van kierdichtingen en luchtcirculatie via een innovatieve sleufventilatie.

Glazen schuifwanden op maat in Limburg

We werken niet met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de glaswanden of glazen schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx