Zonwering dakraam

Op zoek naar effectieve zonwering voor uw dakraam? Gehlen Zonwering is uw specialist in diverse soorten zonwering, op maat gemaakt voor dakramen. Kies voor onze hoogwaardige oplossingen en geniet van een aangename temperatuur en lichtinval in uw ruimte.

Neem contact met ons op voor een meting op maat of lees hier meer over ons uitgebreide assortiment en unieke voordelen die wij bieden!

Neem contact op

Rolluik dakraam zonwering
Rolgordijn zonwering dakraam
banner zonwering dakraam
Screen zonwering dakraam pagina

Veelzijdig aanbod aan zonwering voor dakramen

Ons assortiment omvat een brede reeks aan zonweringsopties, ook geschikt voor de meeste dakramen. Of u nu een voorkeur heeft voor klassieke rolgordijnen aan de binnenkant of efficiënte buitenzonwering zoals een screen. Wij hebben altijd een passende oplossing. Elk type zonwering biedt unieke voordelen, van het verbeteren van privacy tot het reguleren van de lichtinval. Laat u adviseren door onze experts voor de beste keuzes voor uw dakraam.

Persoonlijke service en advies

Bij Gehlen Zonwering staat persoonlijk advies en service centraal. Onze experts komen bij u langs om uw dakramen op te meten en uw specifieke wensen te bespreken. We bieden advies op maat en stellen een duidelijke offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook wel zo fijn! Wilt u de zonweringsproducten eerst bekijken? Kom dan langs in onze showroom en showtuin in Sittard! Daar kunt u de verschillende mogelijkheden ontdekken en de materialen en kleuren bekijken.

Waarom kiezen voor Gehlen Zonwering?

Als u voor Gehlen Zonwering dakraamzonwering kiest, profiteert u van meerdere voordelen: 

  • Scala aan hoogwaardige kwaliteit zonwering 
  • Meer dan 40 jaar vakmanschap en expertise 
  • Snelle levering en professionele installatie 
  • Service en onderhoud van topniveau 
  • Diverse stijlen, om aan al uw wensen te voldoen 

Oplossingen op maat voor elk dakraam 

Ongeacht de vorm of grootte van uw dakraam, wij bieden een oplossing die perfect past. Ons aanbod bevat diverse stijlen en materialen, en we bieden zowel handmatige als automatische bedieningsopties, afgestemd op uw comfort en gemak. Heeft u specifieke wensen of eisen? We bespreken het graag met u! Neem contact op via het onderstaande formulier of bel ons direct op 046-4510050 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.