Meer dan 40 jaar ervaring!

Projectzonwering

GEHLEN ZONWERING

Gehlen is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van projectzonwering. Met eerlijk advies, vakkundige montage en duurzaam onderhoud voorzien wij diverse projecten al meer dan 40 jaar van kwalitatieve zonwering. Van woningen en appartementencomplexen tot kantoren, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Neem contact op

Wij helpen:
 • Woningcorporaties
 • Zorginstellingen
 • Projectontwikkelaars
 • Vastgoedbeheerders
 • Architecten
 • Scholen
 • Bedrijven
 • Aannemers

Met:
 • Hittebestendigheid
 • Verduurzaming
 • Automatisering
 • Zon- en lichtregulering
 • Energie-efficiëntie
About
Intro
Intro
ONZE EXPERTISES

Binnen- en buitenzonwering

Bij Gehlen profiteert u van een uitgebreid assortiment met zowel binnen– als buitenzonwering. We leveren bijvoorbeeld jaloezieën en diverse soorten rolgordijnen voor de ramen. Maar we kunnen u ook van dienst zijn met een groot aantal screens, schoepenzonwering, buitenjaloezieën of rolluiken. Daarmee heeft u gewoon één partij voor al uw projectzonwering. Wel zo efficiënt.

Onderhoud door Gehlen

Goed onderhouden zonwering gaat niet alleen langer mee, maar behoudt ook zijn functionaliteit, ziet er beter uit, voorkomt storingen en schade, en kan zelfs energiekosten besparen. Gehlen Zonwering onderhoudt de zonwering van onder andere onderwijsinstellingen, woningcorporaties en bedrijven waardoor u verzekerd bent van goed functionerende zonwering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

100% maatwerk

Geen project is hetzelfde. Iedere situatie vraagt om andere oplossingen. Daarom zijn we flexibel. We denken met u mee en geven u graag deskundig advies waarmee u het beste resultaat kunt realiseren. Voor maatwerk zonweringen die precies doen waar ze voor gemaakt zijn. Altijd duurzaam geproduceerd, strak vormgegeven en voorzien van alle kwaliteitskeurmerken.

Levering, montage & onderhoud in één

We houden graag alles in eigen hand. Zo leveren en monteren we op locatie en beschikken over een eigen service- en onderhoudsteam dat 24 uur per dag bereikbaar is. Daarmee weten we namelijk zeker dat de nieuwe zonweringen perfect op maat worden geproduceerd en dat onze producten correct worden gemonteerd en onderhouden. Dat maakt Gehlen een betrouwbare partner in projectzonwering.

Bekijk projecten

Gehlen Zonwering heeft al voor veel bedrijven en panden zonwering op maat mogen leveren. Denk aan buitenzonwering, structurele zonwering en aan op maat gemaakte oplossingen voor binnen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Doe dan inspiratie op via onze projectpagina. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw wensen en eisen en denken graag met u mee.

Neem contact op

Gehlen Zonwering
Fischerpad 101
6135 KS Sittard

Werken bij Gehlen Zonwering?

Welkom bij Gehlen Zonwering, waar we samen bouwen aan een stralende toekomst! Als dynamisch en groeiend zonweringsbedrijf bieden wij uitdagende carrièremogelijkheden voor getalenteerde en gepassioneerde professionals. Bij Gehlen Zonwering zetten we in op een positieve werkcultuur, waarin teamwork, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. Als je op zoek bent naar een inspirerende omgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen, bekijk dan onze vacatures en sluit je aan bij ons enthousiaste team!

Bekijk vacatures