Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolgordijnen

Heeft u net het huis gepoetst en denkt dat het stofvrij is, ziet men toch nog steeds in de naar binnen vallende zonnestralen het stof opdwarrelen om vervolgens op de net gepoetste kast weer neer te vallen. Rolgordijnen bedekken het gehele raamoppervlak en afhankelijk van de stofkeuze worden de hinderlijke zonnestralen teruggebracht naar prettige lichtinval of gehele verduistering.

GB-Rolgordijn-1
GB-Rolgordijn-3
GB-Rolgordijn-12
GB-Rolgordijn-52
GB2001_016v2
GB2011_012

Mogelijkheden van rolgordijnen

De rolgordijnen die wij in huis hebben, zijn onder meer combineren met een metalliserende achterkant dat een extra zonwerende functie heeft. Aan de achterzijde zit een ultra dun laagje aluminium. Dit dunne laagje aluminium werkt als een reflecterend warmteschild en houdt daardoor zeer goed de warmte uit de kamer of kantoor. De mogelijkheden zijn enorm:

 • Uitvoerbaar in stof
 • Stofkwaliteiten uiteenlopend van transparant tot verduisterend
 • Materialen eenvoudig te reinigen
 • Keuze uit meer dan 100 kleuren
 • Op aanvraag te voorzien van cassette en zijgeleiding
 • Moderne en strakke afwerking
 • Op maat gemaakt
 • Handmatig bediend of elektrisch met optioneel afstandsbediening
 • Standaard rolgordijn of duo-rolgordijn
 • Zonwerend
 • Warmtewerend

Voordelen Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn een uiterst effectieve en tegelijk sierlijke raambekleding. Het rolgordijn is daarnaast erg compact omdat het nauwelijks plaats inneemt voor het raam. Rolgordijnen zijn toonaangevend in de hedendaagse interieurstijlen en kan geheel aangepast worden aan uw eigen ideeën, voor iedere smaak is er wel een doek of uitvoering.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de rolgordijnen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx