Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Elektrisch zonnescherm

Elektrische zonneschermen zijn een praktische oplossing voor thuis en voor uw zakelijke panden. Een combinatie van comfort en technologie zorgt voor een gebruiksvriendelijk zonweringsproduct. Met de elektrische zonneschermen van Gehlen reguleert u de lichtinval in zowel woon- als werkomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!  

Neem contact op

Elektrisch zonnescherm screen
Knikarm elektrisch zonnescherm
elektrisch zonnescherm balkon
uitvalscherm elektrisch zonnescherm

Diverse stijlen en materialen 

We bieden een breed scala aan typen, kleuren en materialen voor onze elektrische zonneschermen. Wilt u graag iets met een moderne uitstraling, dan is een uitvalscherm iets voor u. Op zoek naar een zonweringsoplossing waarmee u warmte weert terwijl het zicht naar buiten bewaard blijft? Dan is een elektrisch screen ideaal.  

Waar u keuze ook op valt, onze elektrische zonneschermen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw persoonlijke smaak en esthetiek van uw huis of bedrijf. 

Kwaliteit en maatwerk 

Wij vinden dat ieder huis en pand een persoonlijke aanpak verdient. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en de beste oplossing voor uw ruimte te vinden. We meten alles nauwkeurig op en zorgen voor een professionele installatie, zodat u gegarandeerd bent van een gewenst resultaat. Zijn de zonneschermen geïnstalleerd? Dan heeft u er jarenlang plezier van! We gebruiken namelijk hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat uw elektrische zonwering bestand is tegen weersinvloeden.  

Voordelen van een elektrisch zonnescherm bij Gehlen Zonwering 

Kiest u voor de elektrische zonneschermen van Gehlen? Dan profiteert u altijd van persoonlijk maatwerk, maar ook van vele andere voordelen:  

  • Snelle service en levertijd 
  • Diverse mogelijkheden 
  • Service en onderhoud door Gehlen zelf 
  • Meer dan 40 jaar expertise en deskundigheid

Neem ook een kijkje bij onze andere zonweringsmogelijkheden. Voor buitenzonwering bieden we ook screens, rolluiken en buitenjaloezieën. En, ook voor binnenzonwering hebben we nog andere opties. Denk hierbij aan rol– of vouwgordijnen. We hebben voor ieder wat wils en combineren is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Een elektrisch zonnescherm aanschaffen? Neem contact op! 

Bent u klaar om de stap te zetten naar gemak en comfort met onze elektrische zonneschermen? Neem gerust contact met ons op! We bespreken uw wensen en eisen en komen vrijblijvend bij u langs voor advies. Wilt u de verschillende mogelijkheden eerst zelf bekijken? Kom dan langs in showroom en showtuin in Sittard. Daar bekijkt u op uw gemak de verschillende materialen en kleuren.  

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.