Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering buitenkant raam

Zonwering aan de buitenkant van het raam is een effectieve manier om licht en warmte uit huis te houden. Het blokkeert zonnestralen immers voordat ze het raam bereiken, waardoor het glas en uiteindelijk de kamer niet snel opwarmen. Bovendien beschermt het raampartijen aan de buitenzijde én heeft geen of minimaal impact op de sfeer in huis. Ook mooi meegenomen!

Neem contact op

zonwering buitenkant raam - rolluik
zonwering buitenkant raam - screens
screens buitenkant raam
buitenkant raam zonwering

Zonneschermen

We hebben verschillende soorten zonneschermen voor uw woning of pand. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor moderne uitvalschermen voor de ramen, maar ook voor stijlvolle markiezen met een wat meer nostalgische uitstraling. Voor effectieve zonwering zonder dat het uw uitzicht belemmert!

Screens & jaloezieën

Naast zonneschermen hebben we ook screens die de gehele raampartij bedekken. Daardoor wordt licht geweerd, terwijl u vanuit de kamer ook prima naar buiten kunt blijven kijken. Liever meer controle over de lichtinval? Dan zijn de kantelbare lamellen van onze buitenjaloezieën de betere keus.

Rolluiken

Misschien wel de meest effectieve en populaire zonwering aan de buitenkant van het raam: rolluiken. Deze blokkeren licht en warmte volledig, waardoor u het ‘s zomers heerlijk koel houdt. En aan de andere kant houden onze inbraakwerende rolluiken in de winter de warmte juist extra goed vast. Zelfs bij HR++ glas merkt u het verschil!

Onze voordelen

Bestel de zonwering voor de buitenkant van het raam bij Gehlen en profiteer altijd van:

  • Diverse kleuren, materialen en soorten bediening
  • Professionele montage
  • Korte levertijden

Werkwijze

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom komen we graag langs om te horen waar u behoefte aan heeft en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij nemen we ook de maten op, zodat we u snel kunnen voorzien van een op maat gemaakte offerte met duidelijke prijzen en een indicatie van de levertijd. Helemaal vrijblijvend uiteraard.

Wilt u ook zonwering aan de buitenkant van het raam?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.