Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Overkapping aan huis

Met een terrasoverkapping aan huis zit u extra comfortabel in uw eigen tuin. Beschut tegen wind en regen, lekker warm als het ‘s avonds afkoelt of juist wat koeler wanneer u er ook een zonwering bij heeft. Daarmee creëert u een meerwaarde voor uw woning én voor u zelf.

Neem contact op

Overkapping tuin op maat
overkapping tuin
Aluminium overkapping tuin
Smits-Voorburgh-BBS
Overkapping tuin Gehlen
Maatwerk overkapping tuin
Overkapping tuin specialist
pbs_terrasoverkapping_tellado-12

Aluminium overkapping aan huis

Gehlen levert aluminium overkappingen aan huis. Deze terrasoverkappingen zijn duurzaam. Ze hebben een lange levensduur, zijn waterdicht én onderhoudsvrij. U hoeft in tegenstelling tot een douglas, eiken of andere houten overkapping dus niet ieder jaar weer aan de slag met een schuurmachine of beits. Bovendien zijn ze standaard in 5 verschillende RAL kleuren verkrijgbaar!

Lekker licht

In onze terrasoverkapping is er altijd voldoende licht. De hele dag door. U kiest namelijk voor een glazen dak of voor één van de 3 verschillende typen polycarbonaat platen. Daarbij is het ook mogelijk om direct LED-verlichting te laten integreren, zodat u er ook ‘s avonds sfeervol bij zit. Wordt het overdag te warm? Dan kunnen we de overkapping in een later stadium eventueel ook nog voorzien van zonwering.

Op maat gemaakt

Geen huis of tuin is hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs om op te meten en alle mogelijkheden met u te bespreken. U ontvangt dan ook meteen een vrijblijvende offerte met indicatie van de levertijd, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. De overkappingen worden gemonteerd door een eigen montagedienst. Zo weten we zeker dat u straks optimaal kunt genieten in de tuin.

Voordelen van Gehlen

Van pergola’s en lamellen overkappingen tot vaste of vrijstaande terrasoveroverkappingen, met onze snelle service en korte levertijden zorgen wij altijd voor tevreden klanten in Limburg. Profiteer nu ook van:

  • Duurzaam aluminium in diverse kleuren
  • Glazen of kunststof beplating
  • Kleurvast & onderhoudsvrije constructie
  • Onzichtbare waterafvoer
  • Professionele montage

Ook een overkapping aan huis?

Vul het onderstaande formulier in, bel ons op 046-4510050 en maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Sittard. We helpen u graag verder!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.