Meer dan 40 jaar ervaring!

Solidare

Nieuw in het assortiment is de Solidare Zonwering. Een terraszonwering die zich typeert door een unieke ritstechniek uit de SolidScreen lijn. Er zijn diverse mogelijkheden om de Solidare te gebruiken:

  • Boven een bestaande terrasoverkapping (Solidare Veranda)
  • Onder een bestaande terrasoverkapping (Solidare Verso)
  • Als vrijstaande terraszonwering (Solidare Pergola)
  • Als zonwering op een Cubola (Cubola Solidare)

Wat maakt de Solidare uniek?

De Solidare is de solide schaduwbrenger van formaat. Hetgeen de Solidare zo bijzonder maakt, is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek. Hierdoor is een Solidare altijd strak, solide en duurzaam. Enkele voordelen t.o.v. andere zonweringen:

  • Doek rondom compleet ingesloten
  • Doek zonder hangende zijkanten
  • Doek dat ook in grotere systemen aanzienlijk minder doorhangt
  • Geen lichtinval tussen doek en geleider
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-1
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-6
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-18
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-3
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-5
2018-nl-solidare-consumentenbrochure-23

Acryldoek op Solidare zonwering

Het doek is een acryldoek en staat garant voor bescherming, energiebesparing en sfeer. Makkelijk te bedienen via een muur- of wandschakelaar, handzender of via de app op uw smartphone.

Geïnteresseerd?

Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze vertegenwoordigers. Ter plekke kan hij uw situatie bekijken, de opties bespreken voor een Solidare zonwering en een passende offerte achterlaten.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx