Meer dan 40 jaar ervaring!

Sectionaaldeuren

De sectionaaldeuren draaien in tegenstelling tot kanteldeuren niet naar buiten, maar naar binnen. Hierdoor kan de plaats vóór de garage volledig benut kan worden. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Een elektrische garagedeur past daarom altijd.

Sectionaaldeuren Limburg
S7A0908-scaled
DSC_0390_BW-scaled
GRA0963b_b_3_Inhalt

Mogelijkheden sectionaaldeuren

 • Isolerende werking
 • Dubbelwandig stalen profiel gevuld met purschuimvulling
 • 4 verschillende modellen
 • 3 verschillende afwerkingen, houtnerf, glad of folie
 • Standaard kleur wit, RAL-kleur naar wens
 • Bediening handmatig
 • Bediening elektrisch door zijdelings geplaatste novoport motor
 • Uitbreidingsmogelijkheden elektrische bediening mogelijk
 • Diverse accessoires mogelijk
 • Politiekeurmerk sloten leverbaar
 • Onderhoudsvrij
 • Horizontaal
 • Te voorzien van een loopdeur

Sectionaaldeuren | Sectionaalpoorten

Een sectionaaldeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind. Bovendien moet de garagepoort dag en nacht vlekkeloos functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd. Ze zijn te verkrijgen op 2 toenemende isolatiewaarden: iso-20 en iso-45.  Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.

Zijwaartse sectionaaldeuren

De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken. De hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.  Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sectionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen en rondom het deurblad.

Houten sectionaaldeuren

Een goede keuze wanneer de voorkeur uitgaat naar een moderne techniek met een nostalgische uitstraling. Novoferm massief houten sectionaaldeuren worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé.

Met een aandrijvingssysteem opent en sluit u de garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt.

Volledig op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de sectionaaldeur kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx