Gordijnen Maastricht

Gordijnen in Maastricht gewenst? Met de gordijnen van Gehlen kiest u voor optimaal gebruikersgemak. Met ruim 40 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw kamer wordt voorzien van hoogwaardige kwaliteit gordijnen die niet alleen stijlvol zijn maar ook precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten. Bestel direct uw gordijnen voor in Maastricht of lees verder voor meer informatie over onze gordijnen.

Neem contact op

Gordijnen Maastricht specialist
Gordijnen Maastricht Limburg
Gordijnen Maastricht binnen
Vouwgordijnen Maastricht
vouwgordijnen maastricht op maat
Gordijnen Maastricht op maat
Gordijnen Maastricht specialist

Gordijnen: de verschillende opties

Als u gordijnen voor in Maastricht zoekt, biedt Gehlen u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten lichtwering en raamdecoratie, waaronder:

Vouwgordijnen Maastricht

Deze gordijnen bieden een elegante uitstraling en hebben een nonchalant effect. Tevens bieden de gordijnen veel comfort en weren ze het licht uitstekend. Kiest u voor onze vouwgordijnen, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten doeken. Ook heeft u de keuze uit meer dan 100 kleuren.

Lamellen Maastricht

Bij Gehlen vindt u een uitgebreide collectie lamellen in diverse mooie kleuren en designs. Hierdoor vindt u altijd snel de lamellen die perfect passen bij uw interieur.

Plissé gordijnen Maastricht

Plissés zorgen voor een stijlvolle en sfeervolle inrichting doordat het materiaal horizontaal geopend en gesloten wordt. Plissés zijn zeer geschikt om praktisch en decoratief het licht te weren. Deze gordijnen in Maastricht bieden dan ook diverse mogelijkheden.

Paneelgordijnen in Maastricht

Onze paneelgordijnen zijn stijlvol, innovatief en geschikt voor grotere ramen en tuindeuren. Ze kunnen tevens als scheidingswand gebruikt worden en geven iedere ruimte een moderne uitstraling.

Rolgordijnen Maastricht

Onze rolgordijnen zijn perfect te combineren met een metalliserende achterkant met extra zonwerende functie. Aan de achterzijde bevindt zich een dun laagje aluminium, wat werkt als een reflecterend warmteschild.

Duo-rolgordijnen Maastricht

Deze rolgordijnen geven de term rolgordijn net even een nieuwe draai, omdat u er zelf op een speelse wijze de lichtinval mee kunt bepalen. Onze duo-rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit.

Bestel direct gordijnen voor in Maastricht

Heeft u vragen over onze gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050! We denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen. Vrijblijvende afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op! Met onze gordijnen voor in Maastricht heeft u altijd de beste kwaliteit gordijnen in huis.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.